Candy Festival met Sint en Candy Queen

Op 05 december is het Kinderdag. Een ieder wil op deze dag zijn of haar kind verwennen. En daarom zijn er tal van activiteiten georganiseerd. Zo ook het Candy Festival van Sweetheart in Oase. Dit organiseren zij al 18 jaar. De dresscode voor het Candy Festival is fairy voor de meisjes en pirate voor de jongens. De mooiste fairy/pirate wint SRD 500 aan Sweetheart kado’s. De ouders kunnen bij elke filiaal van Sweetheart een kado kopen vanaf SRD 50. Op kinderdag zullen de Sint en de Candy Queen de cadeautjes uitdelen. Ook mogen de kinderen op de foto met hun. Verder zijn er andere activiteiten zoals strooien met snoepjes, schminken en stoelendans. Oase wordt omgetoverd tot candy Land. Ook vandaag is er een meet and great met Sinterklaas en de Sweetheart Candy Queen bij Sweetheart in de Hermitage Mall. Het geheel start om 6 uur s’middags. De kinderen moeten hun kleurplaat meenemen, want de mooiste kleurplaat wint een fantastische prijs. Om alvast de stemming erin te brengen zal er een candy festival parade zijn bij Sweetheart in de Hermitage Mall. Omstreeks 18.30uur mogen alle kinderen even op het podium om de Sint en de Queen een handje te geven en om hun kleurplaat af te geven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: