Alanna Valenzuela: ‘Ik ben gegaan voor mijn droom’

Alanna ValenzuelaAlanna Valenzuela is model van Caribbean Pearls Casting Agency. Zij is 19 jaar oud en zit op het Imeao. Haar hobby’s zijn dansen, fietsen, tv kijken en vooral modelleren. Alanna is echt geïnteresseerd in modelleren. Alanna vertelt: ‘Ik droomde altijd erover en nu wil ik wat ervan maken. Wanneer ik het doe, voel ik me op mijn gemak. Het geeft mij een rustgevend gevoel. Ooit eens wil ik meedoen aan een Miss-verkiezing, maar we praten wel een andere keer daarover. Als je een droom hebt, ga altijd ervoor en wanneer je de steun van je familie en vrienden krijgt, is dat echt geweldig. Ik was ooit dat ‘nieuw’ meisje van Caribbean Pearls, maar de andere modellen zijn echt vriendelijk. Ze hebben me echt een warme welcome gegeven en ik ben echt blij daarmee. Ik moest promo’s doen en die waren gezellig. Je leert nieuwe mensen kennen en krijgt ook een beeld hoe de verschillende bedrijven zich opstellen en ook leer en ervaar je dingen die je misschien niet wist of kende. Dus kom op, mensen als je een droom hebt, ga ervoor en wees niet bang! Ik ben ook gegaan voor mijn droom. Verder heb ik ook voor de groep een fotoshoot gedaan. Alle nieuwe modellen krijgen de kans hiervoor. Deze foto is gemaakt tijdens mijn eerste shoot bij Caribbean Pearls.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: