Clifford Marica geeft zichzelf extra bedenktijd

Clifford Marica hinkt nog op twee gedachtenHet is nog onduidelijk of de voormalige bewindsman Clifford Marica (ATM en HI) nog zal blijven in de Surinaamse Partij van de Arbeid (SPA) of gaat naar een ander politiek kamp om zijn politieke ambities waar te maken. De politieke aspiraties zitten er nog goed in bij de ex-minister. ‘Ik heb nog geen besluit genomen hoe verder, maar ben nog steeds geïnteresseerd in de politiek.’
Marica lastte voor zichzelf een rustpauze van twee jaar in na de turbulente ontwikkelingen rond de verkiezingsstrijd binnen de SPA in september 2009. Die rustperiode heeft langer geduurd, maar de SPA-topper heeft nog meer tijd nodig om een definitief besluit te nemen, merkt hij tegenover Dagblad Suriname op. Marica nam politiek wat gas terug na rumoer in de partij in 2009. De verbeten strijd tussen de rivalen Marica en Guno Casatelen zorgde bijna voor een partijscheuring.
De partij maakt zich thans op voor nieuwe bestuursverkiezingen, die vanwege de algemene verkiezingen zijn vervroegd. Of Marica meedoet en wederom een gooi zal doen naar het voorzitterschap, laat hij nog even in het midden.

error: Kopiëren mag niet!