Vrouw licht mannen op met sex-dates

De politie van bureau Nieuwe Haven, afdeling Huiselijk Geweld, heeft een 47-jarige vrouw aangehouden ter zake oplichting. Zij maakte er een gewoonte van om mannen op een mysterieuze wijze op te lichten. Afgelopen dinsdag maakte een man kennis met haar bij een mall in het centrum. Zij maakten afspraken om elkaar te ontmoeten. Donderdag bracht de man haar naar een appartement te Ondro Broki. De vrouw bedacht iets en vroeg de man of zij met zijn dikke halsketting van bijkans 70 gram en een vingerring van 10 gram een foto mocht maken. De man overhandigde haar zijn sieraden. Direct daarna hield zij hem voor dat zij voor vijf minuten even weg moest. Zij zou haar nicht ophalen die voor hen in het appartement zou koken.
Volgens de man hebben die vijf minuten dagen geduurd, want zij kwam niet terug totdat hij haar maandag op het bureau zag. Uit informatie blijkt dat zij in een andere zaak was aangehouden, waarbij een andere man zijn sierden kwijt is. Volgens dat geval was die man met deze vrouw naar een hotel. Na het bekende genot viel hij in diepe slaap, terwijl de vrouw diens waardevolle sieraden nam en het hazenpad koos. In deze zaak was zij aangehouden, maar kwam vrij vanwege gebrek aan bewijs. Toen de tweede benadeelde de vrouw zag en de politie alarmeerde, werd zij door de politie van Nieuwe Haven in de kraag gevat. Zij ontkende in eerste instantie. Nadat de politie haar de camerabeelden van het appartement had getoond, bekende zij en kwam zij terug op haar eerdere verklaring. Hangende het verder onderzoek blijft oplichtster achter slot en grendel.

Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: