Verkoper slaat koper ziekenhuis in

Een winkeleigenaar heeft een koper zodanig mishandeld dat hij in het ziekenhuis is beland. De verkoper had een telefoontoestel verkocht aan een klant. Later kwam de koper terug en verklaarde dat het toestel niet goed functioneerde. De verkoper raakte verhit en er ontstond mot. Volgens verklaring van de winkelier heeft de koper zijn telefoon onbruikbaar gemaakt, alleen maar met de bedoeling om zijn geld terug te innen. Deze kwestie mondde uit in een handgemeen, waarbij de verkoper de koper danig heeft mishandeld. Inspecteur Primkoemar Isrie, waarnemend ressortcommandant van Santo Boma, bevestigt de aanhouding van de verkoper. Hij is ter zake zware mishandeling c.q. mishandeling in verzekering gesteld. Het slachtoffer werd per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: