Twee jeugdigen stelen rijwiel

Twee jeugdigen van respectievelijk 13 en 14 jaar hebben maandagmiddag een rijwiel gestolen voor een supermarkt aan de Indira Ghandiweg. Het woonadres van de jongens is Santi Gron. De jongens zijn door de mand gevallen door toedoen van hun oom. Hij zag de twee jongens op een fiets en vroeg hen vanwaar zij het vervoersmiddel hadden. Hij bracht beide jongens naar het politiebureau van Lelydorp. Aan de politie verklaarden zij dat, omdat zij geen vervoer hadden om naar huis te komen, zij het plan hebben bedacht om de fiets die onbeheerd was achtergelaten, mee te nemen naar hun eindbestemming. Uit het onderzoek blijkt dat beide jongens nog schoolgaand zijn. Zij werden na een ernstige waarschuwing heengezonden. Inspecteur Hemantkoemar Sardjoe, ressortcommandant van Lelydorp, bevestigt dit geval. De politie roept de eigenaar van het gestolen rijwiel op. Het gaat om een paarsgrijsgelakte rijwiel van het merk Rodeo. Het contactnummer van de politie te Lelydorp is 0366116.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!