22-jarige krijgt ernstige waarschuwing

Een 22-jarige man die bij een andere man inwoonde vroeg de laatste op 02 november om zijn brommer voor een halfuur te lenen. Vanaf die dag was de 22 0jarige spoorloos. Op 15 november zag een vriend van de benadeelde de jongen over straat. De vriend hield hem staande en vroeg waarom hij de brommer niet terugbrengt voor de eigenaar. De jongeman probeerde weg te rijden, waarna de vriend de politie inschakelde.
Inspecteur Hemantkoemar Sardjoe, ressortcommandant van Lelydorp, bevestigt dit geval. Hij deelt de krant mee dat de verdachte geen bedoeling had om de brommer terug te bezorgen. Hij verklaarde dat vanwege werkdrukte hij bij zijn ouders in Saramacca logeerde.
De inspecteur heeft de jongeman na afstemming met het Openbaar Ministerie en na bij procesverbaal te hebben gehoord, heengezonden. Hij kreeg een ernstige waarschuwing. Indien de verdachte zich nog schuldig maakt aan welk strafbaar feit dan ook, wordt dit feit hem ook aangerekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: