Drie broers schuldig aan openlijke geweldpleging

De politie van Marienburg kreeg een aangifte binnen waaruit blijkt dat drie broers een man ‘op beestachtige manier’ hebben toegetakeld. De politie is na het geval naar de plaats van delict uitgerukt. Twee van de broers zijn in de kraag gevat. De derde verdachte is wegens werkzaamheden naar Matapica vertrokken. Het motief van de mishandeling is dat één van de broers zonder toestemming brandhout dat aan het slachtoffer toebehoorde, had meegenomen. Later kwam het slachtoffer dit te weten en hij sprak de broers hierover aan. Op de bewuste dag van de mishandeling zijn alle drie broers naar een winkel te Kronenburg gegaan alwaar het slachtoffer zich ophield.
Op een bepaald moment raakten de mannen heftig verwikkeld in een woordenwisseling; het ging om de vergoeding. Het slachtoffer eiste SRD 50, terwijl de broers bereid waren SRD 20 te betalen. De woordenwisseling liep uit tot een handgemeen, waarbij het slachtoffer werd mishandeld o.a. met een stuk hout. De politie heeft de verwonde man verwezen naar een arts. Uit het visum blijkt dat het slachtoffer een ribfractuur heeft opgelopen. Hangende het verdere onderzoek blijven de twee broers in arrest en de derde wordt opgespoord.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: