BVOV distantieert zich van BVV

De Federatie van Bonden Openbare Werken heeft kennis genomen van een persconferentie, gehouden op vrijdag 8 november door een bond vuilophalers (BVV). Om verwarring te voorkomen, deelt de Federatie van Openbare Werken de gemeenschap mee dat het hier gaat om aannemers die een contract met het ministerie hebben voor het ophalen van vuil. De Bond Vuilophaal en Verwerking (Bond VOV), aangesloten bij de Federatie van Bonden Openbare Werken onder voorzitterschap van K. Koningverdraag, behartigt de belangen van de medewerkers op het ministerie. De bond ondersteunt tot nu toe het beleid van de minister met betrekking tot de gewijzigde tijden van de vuilophaal.
Na overleg zijn de volgende punten overeengekomen die passen in de gewijzigde werktijden. Een toelage van 10%, betere werkomstandigheden op de stortplaats, periodieke medische keuring van het personeel en beschuttingsmiddelen voor het personeel.

error: Kopiëren mag niet!