Ramjiawan krijgt nieuwe wapen in bruikleen

Korpschef Humphrey Tjin Liep Shie acht het nodig dat de gewestelijk politiecommandant van Wanica, Robby Ramjiawan, een ander wapen krijgt van de wapenkamer. In gesprak met Dagblad Suriname zegt Ramjiawan dat hij dinsdag een ander wapen heeft gehad van de Staat. ‘Dat wil niet zeggen dat ik de kosten niet hoeft te betalen. Als uit onderzoek blijkt dat het wapen niet teruggevonden wordt, moet ik toch wel voor de kosten opdraaien’, zegt het hoofd van de politie in het district Wanica. Tijdens de laatste cook-out in het Flamboyant Park is het dienstwapen van de topman van Wanica uit zijn auto gestolen. Hij was in gesprek met zijn vrienden toen iemand ervandoor ging met zijn tas waarin hij zijn wapen had bewaard. Dit ontdekte de topfunctionaris onderweg naar huis. Hij keerde terug en startte meteen een zoekactie waarbij politiemannen van Uitvlugt ook mee hielpen. Het wapen is tot heden niet gevonden. Er zijn wel tips die binnenkomen over het wapen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!