Indiase zanger Babul Supriyo dol op Surinaamse roti

De Indiase playbackzanger Babul Supriyo is dol op Surinaamse roti (foto: Regillio Derby)
De Indiase playbackzanger Babul Supriyo is dol op Surinaamse roti (foto: Regillio Derby)

Babul Supriyo dol op Surinaamse roti foto 2De Indiase playbackzanger Babul Supriyo is dol op de Surinaamse roti. Hij is dinsdagavond tegen 10.00u in ons land aangekomen en moest direct een roti van Roopram nuttigen. Ook gisteren tijdens een persconferentie in het Best Western Elegance Hotel, moest hij ook enkele hapjes van een roti nemen. ‘Ik hou van de roti hier. Ik kan het elke dag eten’, zegt de zanger. Babul Supriyo en Madhu Lalbahadoersing zijn al helemaal klaar voor de show op vrijdag 8 november in de Anthony Nestysporthal. De show wordt georganiseerd door Rani Entertainment.
Madhu is al een week in ons land en heeft al enkele optredens achter de rug in verband met Divali. Ik heb nog nooit eerder met Babul gezongen. Maar we gaan samen heel wat leuke duets aan het publiek presenteren. Madhu staat heel bekend om haar oude nummers van Lata Mageshkar en Asha Bhosle. Maar zij zal ook de nieuwe Bollywood nummers samen met Babul ten gehore brengen. De zangeres werkt hard aan haar eigen solo album, welke volgend jaar februari uitkomt.
Babul zegt dat de mensen hier houden van romatische melodieuze nummers. Ik ben vaker naar Suriname gekomen, zelfs toen ik nog niet zo populair was. Nu heb ik heel wat hits op mijn naam staan, en het publiek hier heeft mij altijd met open armen ontvangen. Twee weken geleden heb ik mijn album uitgebracht met Sony Entertainment onder de naam Khushaamdee. Ik zal zowel mijn oude als nieuwe nummers ten gehore brengen, aldus Babul.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: