Drugskoerierster met vaginabollejtjes aangehouden

De 28-jarige verdachte Inez B, is gistermiddag door het B.I.D.-Team van de politie aangehouden op het J.A.Pengel Internationale luchthaven te Zanderij. De verdachte is aangehouden, nadat bij controle cocaïne bolletjes in haar bezit zijn aangetroffen. Het gaat in deze om drie zogenaamde vaginabolletjes met een totaal bruto gewicht van 81 gram. De verdachte heeft ook toegegeven, dat zij ook een hoeveelheid kleinere bolletjes geslikt heeft. Het aantal ingeslikte bolletjes is vooralsnog niet bekend bij de politie. Intussen is deze verdachte en de inbeslag genomen bolletjes overgedragen aan de afdeling Anti-Narcoticabrigade voor verder onderzoek. Hangende het onderzoek is de verdachte Inez B. inverzekeringgesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: