Ambtenaar mishandelt winkelier tot bloedens toe

De ambtenaar M.C. van Volksgezondheid werd gisteren in verzekering gesteld ter zake mishandeling, bedreiging en vernieling. Deze man was niet aan het werk en deed privézaken. Hij bezorgde advertentiebladen bij winkels. John C. was op een bepaald moment aan de Indira Gandhiweg in een supermarkt toen M.C. mot kreeg met een Chinees. Er ontstond een meningsverschil waarbij M.C. de winkelier duwde. De winkelier duwde hem terug en toen greep John C. in. Hij begon de winkelier in elkaar te timmeren. Ook schopte hij een etalagekast kapot. Twee Chinezen die de winkelier te hulp schoten, werden met de dood bedreigd. M.C. zou een dolkmes voor de twee hebben getrokken. De politie bevestigt de aanhouding van John C.. Het slachtoffer heeft een neusbeenfractuur en andere letsels opgelopen. De verdachte ontkent de daad, terwijl de vastgelegde camerabeelden iets anders tonen. De politie heeft ook M.C. aangehouden en in verzekering gesteld in het belang van het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: