Seksmaniak riskeert 6 maanden cel

Kenneth K. die vaker ter zake zedengerelateerde misdrijven is aangehouden, stond vandaag terecht bij de rechter. Hij wordt ervan verdacht op 23 juli van dit jaar zich schuldig te hebben gemaakt aan schennis van de eerbaarheid. Hij zou zijn geslachtsdeel aan een jeugdig meisje hebben getoond en haar daarbij hebben gevraagd om daarmee te spelen. De moeder van het meisje heeft de verdachte, die een buurman is, op heterdaad betrapt. Op de bewuste dag zou de verdachte het meisje bij zijn inrit hebben opgewacht. Hij had een lendendoek (pangi) aan. Hij maakte het stukje lap los en wees het meisje zijn geslachtsdeel. De verdachte verklaarde dat hij zich niet meer kan heugen wat er op die dag heeft plaatsgevonden.
De vervolgingsambtenaar Manro Danning achtte het feit wettig en overtuigend bewezen en eiste tegen de verdachte, die vaak tegen zedengerelateerde zaken is aangehouden, een straf van 6 maanden, waarvan 2 voorwaardelijk, en een proeftijd van 3 jaar.
Advocaat Valery Piqué verzocht de rechter om de dagvaarding nietig te verklaring, omdat het niet zou voldoen aan de gestelde eisen. De raadsman gaf aan dat hij uit de dagvaarding niet kan halen waarvan zijn cliënt verweten wordt. Kantonrechter Marie Mettendaf verdaagde de verdere behandeling naar 6 december. De aanhouding van Kenneth K. blijft gehandhaafd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!