Vandaag première Surinaamse film 10-1 in TBL Cinemas

Vandaag vindt de première plaats in TBL Cinemas van de nieuwste Surinaamse film 10 – 1. De film gaat over een student, en hoe hij in een roversbende belandt, met alle nare gevolgen van dien. Deze film is op waarheid gebaseerd en het handelt over de criminaliteit die nu in Suriname heerst. In de film is duidelijk te volgen hoe mensen hun intrede doen in de criminaliteit, hoe men er over denkt en wat men allemaal doet. Met 10 – 1 , wil de producer laten zien dat wij ook films van hoge kwaliteit kunnen maken . De film is in zijn geheel gefinancieerd door Sunils dvd shop. Het streven is om in de toekomst nog betere films te maken. Het is gebleken dat er een enorme vraag is naar Surinaamse producties. De hoofdrolspelers zijn , Rafael Achthoven , Romano Hardy en Arsinio Naarden. Het verhaal is geschreven door Jolanda Wassenaar en de regie ligt in handen van Humphrey Van Hetten. De productie is gedaan door Y2 Media & Communicatie. De producent is Sunil Girdhari . Hij zegt dat de film voorlopig niet op dvd komt , want het gaat ook in Nederland vertoond worden. De productie heeft bijna een jaar geduurd, omdat we in onze vrije tijd eraan hebben gewerkt. 10 – 1 , is een veelbelovende film; nu al zijn er al veel reacties en de première is reeds uitverkocht, aldus Girdhari. Vanaf vrijdag zal de film de hele week vertoond worden in TBL Cinemas.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: