Mytylschool krijgt bus voor kinderen

Mytylschool krijgt bus voor kinderenDe Stichting Mytylschool Suriname heeft een bus gedoneerd gekregen van IAMGold/Rosebel Gold Mines N.V. Mirjam Karnadi, directrice van de school, is erg blij met deze geste. Het bestuur van de school heeft heel veel moeite gedaan voor onze kinderen die het hard nodig hebben. We hebben vorig jaar ook wel een aangepaste bus gehad van de Staatsolie Foundation, maar die was dat niet voldoende. De school telt momenteel 65 leerlingen die dagelijks van huis naar school vervoerd moeten worden, adlus Karnadi. IAmGold/Rosebel Gold Mines N.V. heeft naast de donatie van de bus ook de toezegging gedaan dat zij dit vervoersmiddel 3 jaren lang gaan onderhouden en verzekeren. Ook Greta Jharap, bestuurslid van de school is het bedrijf zeer dankbaar en zij verzekerde hen dat zij zuinig zullen omgaan met de bus. De Stichting Mytylschool Suriname is een school voor kinderen met een lichamelijke beperking van vier tot zestien jaar. Op de Stichting Mytylschool staat de leerling centraal; dat betekent dat alle handelingen in dienst staan van de leerling.

error: Kopiëren mag niet!