Boeing verzorgt trainingen in Suriname

boeing trainingIMG_8866De directie van de SLM en vliegtuigfabrikant Boeing hebben in navolging van afspraken gemaakt tijdens het bezoek van Boeing in juli eerder dit jaar, twee trainingen georganiseerd. Het betrof een Airline Planning Workshop op 7 en 8 oktober en een Crisis Communication Seminar op 9 oktober. Deze trainingen werden door experts van Boeing op het hoofdkantoor van de SLM verzorgd en de deelnemers aan deze trainingen waren directie en personeelsleden van de SLM en andere belanghebbende bedrijven en instanties in de luchtvaartsector in Suriname, zoals N.V. Luchthavenbeheer, CASAS, de Luchtvaartdienst, Stichting Toerisme Suriname, het Ministerie van TCT en de Amerikaanse Ambassade.
Rekening houdend met de ontwikkelingen in de luchtvaartindustrie en de intensieve concurrentie op de verschillende routes, oriënteert de SLM zich in samenwerking met diverse vliegtuigfabrikanten en
industrie-experts continu op alternatieven ter optimalisering van haar routenetwerk voor zowel de regionale als de Mid-Atlantische route. Met de overgedragen kennis hopen de SLM en Boeing effectief
te hebben bijgedragen aan vergroting van de kennis en het inzicht van de deelnemers, zodat adequaat op toekomstige ontwikkelingen binnen de sector kan worden ingespeeld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: