Slachtoffers beschoten tijdens brute beroving te Houttuin

Twee mannen zijn zaterdagochtend aan de Willem Moerlieweg, een zijstraat van de Adhinweg te Houttuin, beroofd en beschoten. Het geval deed zich voor rond 05.00 uur. Uit het onderzoek is gebleken dat de rovers de woning op een bepaald moment waren binnengedrongen. Zij schoten op de slaapkamerdeur en gingen de slaapkamer binnen. Een van de slachtoffers, de 42-jarige S.R., heeft een schotverwonding aan zijn linkerbeen opgelopen en de 24-jarige K.K. kreeg hagels in zijn borststreek. Beide zijn opgenomen in het ziekenhuis. De rovers waren gewapend met een pistool en een jachtgeweer. De politie van Houttuin heeft de aangifte opgenomen. Deze zaak wordt verder onderzocht door de recherche van Geyersvlijt. De rovers zijn nog niet aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: