Tweede Miss Plus Caribbean Suriname

Tweede Miss Plus Caribbean SurinameCheryll Rijger, de welbekende zangeres en Tutulobi designer, is de gelukkige om Suriname te mogen vertegenwoordigen tijdens de Miss Plus Caribbean Universe 2013 verkiezing. De verkiezing wordt gehouden op het eiland Trinidad & Tobago en is voor missen van een maatje meer. Cheryll zal afreizen als een Miss o.l.v. van de organisatie Tropical Beauties Suriname. Tropical Beauties Suriname zegt hierbij het een eer te vinden om ook de plussize beauties van Suriname een kans en platform te bieden.
Cheryll is niet de eerste Miss die Suriname zal vertegenwoordigen bij deze verkiezing. Vorig jaar was het Chantel Vyent die met trots de Surinaamse vlag liet wapperen. Ze eindigde in de Top5 en wel als 3rd runner up. De verkiezing in dat jaar werd gewonnen door Miss Trinidad & Tobago.
De organisatie en Cheryll zijn bezig met de voorbereidingen. Het ontwerpen van een kleurrijke national costume, de voorbereiding van haar talent performance en stiekem ook kijken wie haar concurrenten zijn. Cheryll zegt: ” I’m in it to win it. Doing the best I can to make you all proud.” De belevenissen van de Miss Plus Caribbean Suriname 2013 zullen te volgen zijn via haar Facebook pagina. Cheryll vertrekt op 5 november richting T&T en de finale is op 10 november 2013.

error: Kopiëren mag niet!