OHM komt uit met Jyoti Kalash

In verband met het Divalifeest heeft Stg. OHM en het Indian Cultural Centre een cd genaamd “Jyoti Kalash” uitgebracht. Het album zal op 29 oktober aanstaande in het ICC-gebouw gelanceerd worden. Jyoti (licht, verlichting) die in de avonduren als vreugde en mooi wordt ervaren bij het zien daarvan, is inherent aan het gegeven dat de mens ongeacht ras of geloof, licht boven duisternis prefereert. Dit lichtjesfeest is een feest van de overwinning van het goede op het kwade en van het licht op de duisternis. De boodschap die dit lichtjesfeest uitstraalt is dan ook universeel en verdient nationale ondersteuning. Na enige jaren terug met succes de cd “Ham Sab Surinámí Hain” te hebben uitgegeven, is i.s.m. met het ICC een nieuw project ingezet om in verband met het Divalifeest enkele nummers door de ICC studenten onder leiding van de music teacher Devesh Chaturvedi te doen opnemen. De liederen symboliseren ook het licht en moeten ons allen verheffen tot betere individuen en tot een betere bijdrage in onze maatschappij. Op deze avond zullen de diverse nummers tijdens een liveoptreden ten gehore worden gebracht, waarna de ambassadrice van India, H.E. Subashini Murugesan, en de voorzitter van Organisatie Hindoe Media, drs. Radjen Baldew, de eerste exemplaren zullen uitreiken aan de eregasten. Royant Studio’s is bereid gevonden deze nummers te recorden en technisch te begeleiden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: