Flamingo opent nieuw seizoen met overwinning

2 FlamingoDe ploeg van Flamingo is de nieuwe competitie van de Lelydorp Sportbond (LSB) met een overwinning begonnen. De semikampioen van vorig jaar speelde tegen promovendus Feyenoord Rijsdijk. Flamingo heeft zich dit seizoen versterkt met enkele spelers. Een van ze is Gregory Vyent van Paraguay. Vyent bleek goud waard te zijn, want in de 22ste minuut scoorde hij het enig doelpunt van deze wedstrijd. De kampioen van vorig jaar, Jong Rambaan, maakte haar sterrenstatus waar. Tegen de kampioen van de Tweedeklasse, Jai Gandhi, won ze met 6-1. De ruststand was 2-0. Soedessing ‘Changa’ Jagdew opende uit een vrije trap de score tegen zijn oude club. Jurgen Kenswiel maakte er 2-0 van voor rust. In de tweede helft dikte Romeo Jomena de score naar 3-0, terwijl een autogoal van Ravishan Ramgoelam van Jai Gandhi de score tilde naar 4-0. Clifton Brown reduceerde de stand naar 4-1, maar Marlon Felter (penalty) en Furgill Nijda bepaalden voor uitscheiden de eindstand op 6-1.
Parana zette haar eerste wedstrijd van het nieuw seizoen om in een overwinning. Van Seaboys werd met 3-1 gewonnen, na een 1-1 ruststand. Roberto Imanuel opende de score voor Seaboys na 27 minuten spelen, maar voor rust maakte Parana gelijk via Danilo Kertosendjojo. In de tweede helft bracht Mitchel Samijo de score op 2-1 voor Parana en goalgetter Maikel Moeljoredjo bepaalde de eindstand op 3-1. Een doelpuntrijke wedstrijd was de ontmoeting tussen Real Poerwo en SCA. De jongens van Poerwo wonnen met 4-3, na een 2-1 ruststand. Terry Kastoredjo (2x), Jonathan Monkou en Gregory Misidjan scoorden voor Real Poerwo. Jurgen Finkie, Gresonne Loisir en Gelton Yspol maakten de goals van SCA.