Dorpskapitein en medewerkster kabinet in vrijheid gesteld

De dorpskapitein C. en de medewerkster van het kabinet van de president die ingesloten waren in een verkrachtingszaak, zijn vrijdag in vrijheid gesteld. Dit bevestigt advocaat Robby Dens tegenover Dagblad Suriname. In deze zaak worden beide personen verdacht van hun aandeel in een verkrachtingszaak. Advocaat Stanley Marica die de werkster van het kabinet juridische bijstand verleent, zegt aan Dagblad Suriname dat zijn cliënt niets afweet van het feit. Zij was in Paramaribo toen het vermeende geval zich voordeed. Ook de dorpskapitein ontkent met klem aan het zwakbegaafde en bewusteloze meisje van 13 te hebben gezeten. De kapitein zat langer vast en heeft als strafpleiter advocaat Robby Dens in de arm genomen. Volgens de raadsman wordt deze zaak verder onderzocht. De politie van Sipaliwini had de aangifte opgenomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: