Buurman ingesloten wegens veediefstal

De politie van Lelydorp heeft de 52-jarige J.T. voor de tweede keer in de kraag gevat. Hij wordt ervan verdacht een doks, twee schapen en een haan te hebben weggemaakt van zijn buurman. Op 30 september werd de verdachte op heterdaad betrapt door zijn buurman, terwijl hij bezig was in de kippenren. Na de voorgeleiding werd J.T. heengezonden. De politie heeft afgelopen maandag de heler M.M. achterhaald. Bij hem zijn de doks en de twee schapen aangetroffen. De heler verklaarde dat hij de beesten bij J.T. had gekocht. Dit feit heeft zich voorgedaan aan de Lelydorperweg. De verdachte is maandag wederom aangehouden. Hij ontkent het feit steevast. Hangende het verdere onderzoek blijft J.T. achter de tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: