Anand Boys wint veteraneninterland van Amor Rotterdam

Een gezamenlijke foto van de ploegen van FC Amor en Anand Boys (foto: Regillio Derby)
Op het Anand Boys sportcomplex te Leiding 8a werd vrijdagavond een veteraneninterland gespeeld. De plaatselijke Anand Boys kwam uit tegen FC Amor uit Rotterdam, Nederland. Na een 2-0 ruststand voor Anand Boys, kwamen de Hollanders goed terug en maakten er 2-2 van. Tenslotte was het Jo Jiawan die de 3-2 noteerde voor Anand Boys. In de eerste helft scoorde clubvoorzitter Anand Samoedj en Mahinder Haribhadjan (via een penalty) voor de thuisploeg. In de tweede helft maakten Faisel Harinandansing en Anil Chotkoe gelijk voor Amor.