Acht ploegen in nieuwe competitie Albina Sportbond

De competitie van de Albina Sportbond (ASB) is zaterdag van start gegaan op het speelveld van Papatam. Er doen 8 clubs mee aan deze tweerondencompetitie. FC Albina opende de competitie met een 3-0 overwinning op RSC. Miquel Main scoorde alle doelpunten voor FC Albina. Real Bergie tegen ASA was de tweede wedstrijd. Jean-Luc Kodjo, Jimmy Apatoe en Enrique Piniaal scoorden voor Real Bergie in de 3-0 overwinning.
Op zondag won Compleet met 2-0 van Inter Bergie. Romario Densi en Jerome Anakaba scoorden de goals. De tweede wedstrijd ging tussen Jong Sportivo en Marijke Dorp. Jong Sportivo stond bij rust voor met 4-0. In de tweede helft kwam Marijke Dorp terug en bepaalde de eindstand op 4-4. Donovan Ligeon (2x) en Melvin Colom scoorden voor Marijke Dorp. Rayel Kromodimedjo (2x), Vincent Duel en Randolph Mompea voor Jong Sportivo.
Los van een paar kleine kinderziekten is competitieleider Pang A Tjok tevreden met de start. Woensdag start de competitie voor spelers onder de 20 jaar. Daarvoor hebben 6 verenigingen zich ingeschreven.