Vader en zoon vallen politie aan

De politie rukte zondagavond omstreeks 19.00 uur uit voor een hoog opgelopen burenruzie die gaande was in het ressort Houttuin. Ter plekke aangekomen probeerde te sterke arm te bemiddelen maar twee mannen, vader en zoon, vielen de twee politiemannen aan. Op een gegeven moment raakten de vader en zoon in worsteling met de wetsdienaren. Er werd toen assistentie ingeroepen door de politie. De surveillance-eenheden van Wanica en de speciale eenheid Faya Blo dienden zich aan. De 29-jarige zoon is hangende het verdere onderzoek in verzekering gesteld. De 60-jarige vader is in het ziekenhuis beland. Hij heeft letsels opgelopen tijdens de schermutseling. De politie was genoodzaakt met de harde hand op te treden. Volgens de politie zijn de vader en de zoon de aanvallers geweest. Zij hebben de situatie uitgelokt. De vader is nog steeds opgenomen in het ziekenhuis. Deze zaak wordt verder onderzocht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: