Real Abenaston bekert verder na winst op The General Boys

De bekercompetitie van het Sport- en Vormingscentrum Blauwgrond (SVCB) is op zondag aangevangen. Real Abenaston won van nieuwkomer The General Boys van Leiding 20. De nieuwelingen speelden heel erg defensief, terwijl Abenaston juist alles in de aanval gooide. Tagejo Paulus werd de grote man in deze wedstrijd. Na 25 minuten spelen maakte hij de 1-0 voor Real Abenaston. Twee minuten na rust bracht Paulus de stand op 2-0 vanaf de 11 meter stip. The General Boys ging pas hierna aanvallen, maar tot doelpunten kwam ze niet.
Inter Vlijt won na het trappen van vrije trappen van Real Amek. Vermeldenswaard is dat Real Amek heel veel kansen heeft verprutst in deze wedstrijd, wat haar later duur kwam te staan. Steven Afonsoewa van Real Amek scoorde in de 12de minuut in eigen doel. In de tweede helft noteerde Glenn Adimbo de gelijkmaker. Dit werd de eindstand. Bij de penaltyserie won Inter Vlijt met 4-3. De wedstrijd tussen nieuwkomer SV Madrid onder leiding van Grejawsky Antomoi en Inter Flora ging niet door wegens omstandigheden.
Vandaag wordt de bekercompetitie voortgezet om 19.00 uur met de wedstrijd Brazuca – Bremen. Om 21.00 uur komt De Rest uit tegen Real Irva. Vrijdag speelt Madrid tegen Inter Flora. De locatie is het Blauwgrondstadion.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: