Linco boekt zeer belangrijke overwinning op Inter Nacional

Bij de voortzetting van de competitie van de Surinaamse Zaalvoetbalbond (SZVB) was er zondag vuurwerk in de Anthony Nesty Sporthal. In de Hoofdklasse kwam de in opmars zijnde FC Inter Nacional uit tegen SCV Linco. Het was een zeer belangrijke wedstrijd voor vooral Linco, want bij verlies zouden ze in een moeilijke eindstrijd belanden om de laatste play-off-plek. Linco won deze wedstrijd met 5-4. Vangelino Sastromedjo werd de topscorer met 2 goals. Inter verloor niet alleen van Linco, de koppositie moet zij nu afstaan aan rivaal Styx The Kuldipsingh Group. Styx won met 10-5 van Shantidel. Gregory Righters scoorde 3 keer voor Styx. Linco is door deze overwinning, heel dichtbij bij de play-offs. Ze moet een wedstrijd winnen uit de resterende twee partijen. The Lions won haar derde partij op rij. Giants werd met 6-3 verslagen. Kevin Cairo van Giants werd samen met Toshiro Homoet van The Lions de topscorer met elk 2 goals.
In de Tweedeklasse boekte Kabel Boyz 2 een monsterscore overwinning op Anuraagh. Het werd 18-3 voor Kabel Boyz 2, bij wie Miquel Fikki alleen 11 doelpunten voor zijn rekening nam. De Vuist won met 14-2 van Jet Boys. Topscorer werd Ferrol Karijoredjo van De Vuist met 4 goals. FC Exces won met 12-3 van Xamax. Furghil Satram van Exces werd de topscorer met 4 doelpunten. FC Inter Five won door doelpunten van Orpheo Shakison met 2-0 van Wasgo 2. The Family versloeg Kanoute met 4-3. Marciano Blaaspijp van de winnaar scoorde 3 keer.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: