Gezondheidsloop Arya Samaadj Nederland geslaagd

fbux_IMG7353_1Het doel van de gezondheidsloop was om bewustwording onder de Haagse bevolking, Arya Samaadj Nederland (ASAN)-leden en sympathisanten te bewerkstelligen. Ook het thema van “Vet is cool” had in de nieuwsbrief zijn weerslag, waarbij extra aandacht werd gevraagd op de algemene staat van gezondheid onder de Hagenaren. De opzet van de gezondheidsloop was dat deze een verbeterde versie zou zijn van de 140 jaar immigratie in de periferie van het Zuiderpark over de openbare weg (fietspad). Start en eind punt is de sportkantine van de HVB voetbalvereniging gelegen in het Zuiderpark, waarbij de registratie plaatsvond van de deelnemers en de spelregels werden uitgelegd.
De opkomst was iets minder dan verwacht, 70-75 deelnemers hadden zich aangemeld. Er was een goede doorsnede van de alle leeftijdscategorieënde.De oudste deelnemers waren over de 80 jaar oud. Fruit (banaan en appel), water/melk vonden gretig aftrek. Verder konden de kleintjes onder ons zich vermaken op het springkussen. Naast dat er een toptijd werd neergezet door:
• Anand Rewat “22.15” 1e plaats
• en eindigde Miss India Holland , Mejuffouw Chhaya Biere op de 2de plaats en
• werd de derde plaats bezet door de Dochter van bestuurslid Sewgobind, Mejuffouw Washna Sewgobind.
• De jongste deelneemster Mejuffouw Anjani Chirmotie eindigde op de 17e plaats en had als betoog dat het goede voorbeeld gevolgd moet worden en dat Nederlanders moeten zien dat de “Hindoestanen gezond leven-en sporten”.
• Het aimabele bestuurslid en mandirbouw commissie lid Dhr. R. Sewgobind, werd als eerste bestuurslid gehuldigd met zijn 10de plaats.
• Het echtpaar Chandikurmi (Nana-en Nani) eindigde als laatste deelnemers.
Iedereen werd gedecoreerd met een deelname speld en de bovengenoemde winnaars kregen allen een medaille voor 1ste , 2de en 3de. Ook vond er een uitgebreide demonstratie van onze Yoga leraar dhr. Rangai plaats onder begeleiding van de mevr. Sjama Jipat , waarbij tekst en uitleg over het nut en uitvoer van Yoga. Na de beëdigingsceremonie en spelden uitwisseling werden de groepsfoto’s gemaakt en iedereen voor de volgende keer uitgenodigd. Verder dankt de organisatie alle deelnemers voor hun sportieve bijdrage. Tevens danken wij het bestuur van vvHDV voor de prettige samenwerking.

error: Kopiëren mag niet!