Kwestie Nicolaasgudstraat op bord OW

NicolaasDe Nicolaasgudstaat, die in slechte staat zou verkeren door houttransporteurs die gebruikmaken van deze weg, moet aangepakt worden door het ministerie van Openbare Werken. In een eerder vraaggesprek gaf districtscommissaris van Wanica Rewin Jiawan te kennen deze zaak eerst te willen onderzoeken. Na zijn oriëntatie is een schrijven gestuurd naar de afdeling Wegen van voornoemd ministerie. Volgens Jiawan betreft het nu een aangelegenheid van OW om verder maatregelen te treffen. Of er consequenties verbonden zullen worden voor de eigenaars van de trucks, wordt door OW bepaald, legt Jiawan uit.
Dagblad Suriname maakte in haar editie van woensdag melding van dat het vrachtwagens zijn van de Greenheart Group die gebruik zouden maken van de weg. Door de pr-manager van de Greenheart Group, Kitty Guicherit-van Dijk, wordt de nadruk op gelegd dat de houttransporteurs van dit bedrijf slechts gebruikmaken van de Nicolaasgudstraat door rechtdoor te rijden. Houttransporteurs van andere ondernemingen die rijden over de Nicolaasgudstraat maken een bocht om vervolgens verder te rijden naar de hoofdweg. Zij geeft te kennen dat er wel klachten zijn gedeponeerd door een buurtbewoner over de opstoppingen in het verkeer. Ook waren er beschadigingen aan het nieuwe wegdek geconstateerd. Er zijn intussen afspraken gemaakt om de klachten aan te pakken, zegt Guicherit.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!