Stichting Jeugd Tandverzorging (JTV) bouwt eigen poli in Wanica

IMG_1351“Het gebit ons bezit, Domburg een bewaker voor ons gebit”. Met deze slogan werd hedenmorgen omstreeks 10 uur, de eerste steen gelegd voor de bouw van een nieuw filiaal van de Stichting Jeugdtandverzorging. Dit gebeurde in het centrum van Domburg , aan de “ weg naar de RGD Poli Domburg” zoals het in de volksmond bekend staat.
De voormalige poli was gevestigd in het gebouw van de RGD poli aldaar, maar door de slechte staat van het gebouw was de stichting genoodzaakt naar een andere lokatie uit te kijken. Strategisch werd er gekozen voor een leegstaand perceel achter de Openbare School Domburg.
De direkteur van stichting , dhr. Goedhart , zei heel content te zijn met deze mijlpaal en feliciteerde de bevolking van Domburg en de Stichting JTV in het bijzonder. Het bijzondere aan dit project is het feit dat het een primeur is voor de stichting. Het perceel waarop de poli komt te staan is het eerste eigendomsperceel van de stichting, en derhalve is de poli ook een primeurtje. Het project wordt namelijk geheel gefinancieerd door de Staatsolie Maatschappij N.V. Verder is de ligging ook heel gunstig voor de schooljeugd, want het is zeer belangrijk dat op jonge leeftijd het gebit goed verzorgt wordt. Daarom kijkt de stichting ook uit naar een nauwe samenwerking met de school in de toekomst.
De vertegenwoordiger van de districts commissaris van Wanica, districts secretaris Moesai benadrukte dat dit project ook de decentralisatie gedachte in Wanica helpt ondersteunen. De eerste steen werd gelegd door het hoofd van de school, mevr. Phoelli E.

error: Kopiëren mag niet!