Chaotische verkeerssituatie Latour

Chaotische verkeerssituatie LatourDe plaatselijke bewoners van de omgeving Latour-Ramgoelamweg maken zich zorgen over de omstandigheden tussen het gedeelte Ramgoelamweg tot de rotonde van Latour. Dat gedeelte van de weg is afgesloten wegens werkzaamheden van een nutsbedrijf. Zelfs het bedrijfsleven lijdt daaronder. Een van de bewoners, E.A., vindt het erg irritant, omdat de wegomlegging nu veel langer duurt. Ook is al het verkeer afhankelijk van de Ramgoelamweg, wat vaak zorgt voor files. Kinderen die naar school moeten, moeten nu eerder uit huis. De ernst van de zaak is dat het stukje naar de Industrieweg ook is afgesloten vanwege de bouw van de nieuwe brug. De brug gaat nog lang niet in gebruik genomen worden, dus de buurtbewoners begrijpen niet waarom de weg zo lang afgesloten blijft. Ook de weg van de politiepost Latour is afgesloten. Waarom nu in plaats van in de vakantie? Dinsdag begint de school.

error: Kopiëren mag niet!