Verlenging contract Waaldijk meer dan billijk

‘De verlenging van het contract van Staatsolie-directeur Marc Waaldijk is niet meer dan billijk.’ Voorzitter Lloyd Read van de Staatsolie Werknemersorganisatie (Swos) is van oordeel dat vanwege de grote projecten die nu worden uitgevoerd door het bedrijf, er geen andere keuze was dan het contract met de huidige Staatsoliebaas te verlengen. Er zijn grote financiële instellingen in het buitenland waarmee zaken worden gedaan en die kijken natuurlijk naar wat er gebeurt in het bedrijf. Read was tot gistermiddag nog niet formeel in kennis gesteld over dit regeringsbesluit. Hij verwacht elk moment een telefoontje van de Staatsolietop. De bond heeft keer op keer erop gewezen dat kiezen voor continuiteit het beste is. Bovendien heeft er geen selectie plaatsgevonden van gegadigde kandidaten voor de post en is nooit iemand ingewerkt om de functie van algemen directeur over te nemen. Eerder werd de naam van de Palu-man John Sew A Tjon genoemd als mogelijke opvolger. Het contract van Waaldijk, dat al eerder was verlengd, zou per volgende week expireren

error: Kopiëren mag niet!