Staatsolie-directeur krijgt award van Sint Vincentius

Marc Waaldijk, algemeen directeur van Staatsolie, ontvangt zijn award van Manodj Hindori, algemeen directeur Sint Vincentius Ziekenhuis (foto: Staatsolie)
Marc Waaldijk, algemeen directeur van Staatsolie, ontvangt zijn award van Manodj Hindori, algemeen directeur Sint Vincentius Ziekenhuis (foto: Staatsolie)
Marc Waaldijk, algemeen directeur van Staatsolie Maatschappij Suriname NV, heeft op dinsdag 24 september de Social Excellence Award van het Sint Vincentius Ziekenhuis ontvangen. Met het toekennen van deze award wil het ziekenhuis zijn waardering uitspreken aan het adres van Waaldijk voor zijn bijdrage aan het maatschappelijk werk in Suriname. Met steun van de Staatsolie kon het ziekenhuis verschillende projecten uitvoeren, waaronder de aanschaf van een CT Scan die onlangs in gebruik is genomen. Het is bekend in de samenleving dat Waaldijk altijd open staat voor verzoeken tot ondersteuning van maatschappelijke organisaties.
Algemeen directeur Manodj Hindori van het Sint Vincentius Ziekenhuis stak zijn dankbaarheid naar de Staatsolie-directeur toe niet onder stoelen of banken. “Dankzij de ruimhartige inzet van de heer Waaldijk hebben wij de laatste tijd de kwaliteit van de service van ons ziekenhuis aanzienlijk kunnen opvoeren. Het zijn uiteindelijk de patiënten die hiervan de vruchten plukken”, aldus Hindori bij de overdracht van de award.
Algemeen directeur Waaldijk toonde zich bescheiden bij het in ontvangst nemen van zijn award. “Staatsolie krijgt vele verzoeken vanuit de samenleving voor steun en samen met mijn mensen beoordelen we de relevantie van de aanvraag. Wij beschikken ook niet over onbeperkte middelen, maar als we kunnen helpen, zullen we dat niet nalaten”, geeft Waaldijk te kennen. Hij noemt dit een voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen en hij hoopt dat meer bedrijven zich ook zo opstellen.

error: Kopiëren mag niet!