Poging tot beroving bij Texaco Mahonylaan

Het is een weekend geweest waar rovers er op uit waren. Maandagochtend poogde een gewapende man omstreeks 03.00 uur de Texaco Mahonylaan te beroven. De crimineel hield de pompbediende onder schot. De pompbediende heeft zich hevig verzet en kon voorkomen dat de crimineel ervandoor ging met de dagopbrengst. Dagblad Suriname sprak met de directeur van het Texaco-station, Rezah Amirkhan. Hij geeft aan dat het om drie mannen gaat. Vanwege de strubbelingen en de tegenstand hebben de daders niets kunnen buitmaken. Dit pompstation is 1 maal 24 uur open.
In het afgelopen weekend hebben twee mannen op een bromfiets een pompbediende van een Shell-station aan de Kwattaweg overvallen op vrijdagavond. Het betreft een servicestation van Robbert van Dijk, die voorzitter is van de Surinaamse Servicestations Exploitantenbond. Bij dit geval is het de rovers gelukt om de opbrengst van één van de pompbediendes mee te nemen. De ondernemers vinden het heel jammer dat zij steeds het slachtoffer worden van rovers.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!