Vader steelt laptop van 12-jarige

De politie van Marienburg heeft een man aangehouden ter zake diefstal. Hij heeft een tas inhoudende een laptop en alle attributen daarvan meegenomen. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat die laptop van zijn 12-jarige dochter is. Inspecteur Cynthia Brown van Marienburg bevestigt dit geval. De vader is visser van beroep en het vermoeden bestaat dat hij een drugsgebruiker is. Uit de verklaringen van de vader blijkt dat hij die laptop aan een man had doorverkocht voor SRD 650. Op aanwijzing van de vader werd de heler in beeld gebracht. Hij had de man reeds SRD 450 betaald. Volgens de heler kocht hij die laptop voor zijn nichtje. De gestolen laptop is terecht. De vader beweerde bij de politie dat hij dat geld verbrast heeft samen met vrienden. De vrouw van de verdachte wenste geen verdere vervolging en de verdachte werd na verhoor heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!