Imeao I en II naar huis op openingsdag Got Talent

FrontfotoImeao I en II zijn gisteravond naar huis gestuurd. De zesde Staatsolie – Telesur Got Talent Show 2013 in de Anthony Nesty Sporthal begon gisteravond iets later door een stroomuitval. Om precies zeven uur, toen de show zou beginnen, viel het licht in de sporthal uit. Tegen acht uur was er weer stroom en kon het goed opgekomen publiek genieten van Surinaams talent. De scholen die nog in de race zijn, zijn Lyceum II, ACI, CPI, Scholengemeenschap Lelydorp, SPI, Havo III, Havo II en Lyceum I. De juryleden van de eerste show waren Henk van Vliet (voorzitter), Namita Adjodhia, Patricia van Daal, Sidney Grunberg en Renate Galdey. De winnaar van Got Talent krijgt ook dit jaar 10.000 US$ voor de school. (Tekst: Widjai Ganesh/DBSfoto: Regillio Derby)

error: Kopiëren mag niet!