Menno Algoo: ‘Meer klanten door Carifesta’

Menno Algoo, meer bekend als Raga Menno, in een tet-a-tet met Damaru (foto: FB Grill Cafe Amsterdam)
Menno Algoo, meer bekend als Raga Menno, in een tet-a-tet met Damaru (foto: FB Grill Cafe Amsterdam)
Carifesta XI, die reeds enkele dagen gaande is in het land, brengt niet slechts geld in het laadje voor de showorganisatoren en de bedrijven die hun diensten hieraan verlenen, ook voor de horecasector betekent het een welkome activiteit. Dagblad Suriname sprak tot de manager van Grill Café Amsterdam, Menno Algoo. Hij beaamt dat de aanloop van klanten in zijn zaak groter is geworden vergeleken met voorheen. Niet alleen de toeristen komen in zijn zaak chillen, ook tal van artiesten stappen binnen.
Algoo heeft dan ook een speciale Carifesta-agenda voor de bezoekers. Zo is er elke dag live entertainment om de klanten aangenaam bezig te houden. Deze Carifesta-agenda is te zien op het facebook-profiel van Grill Café Amsterdam. Vanuit zijn zaak komt Algoo ook te weten wat de minpunten zijn van de Carifesta-organisatie. Algoo is zelf ook een artiest, die onder de naam Raga Menno opereert.
‘Veel mensen komen hier klagen over de kaarten. Ook wordt aangegeven dat zij heel slecht zijn geïnformeerd over de verschillende activiteiten.’ Het is zelfs zo dat de artiesten uit de regio klaagden dat zij niet ingedeeld waren om optredens te verzorgen. Algoo heeft zijn podium aangeboden waar zij kunnen optreden. Tal van artiesten hebben reeds opgetreden in Grill Café Amsterdam, omdat zij om een of andere reden niet ingedeeld konden worden voor de Carifesta-optredens.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!