AW Brakke wint ook met nieuwe partner

De Surinaamse Bridgebond (SBB) organiseerde zijn reguliere open parendrive op maandagavond bij de kantine van de DSB. De speelsessie zelf verliep enorm vlot en aan het eind van de sessie bleek dat A.W. Brakke nog steeds in goede  vorm stak door te winnen, nu met nieuwe partner Ramon Razab-Sekh. Er werd nu met een totaal score van 68 wedstrijdpunten en 62,96% gewonnen.  Op de tweede plaats eindigde wederom Philip Issa met een gecorrigeerde score van 76 punten en 60,32%vanwege het spelen van alle ronden. Het bridgekoppel Gadys Frijmersum / Ann Blufpand-Meyer eindigde op de derde plaats met een score van 63punten en 58,33%.  De vierde plaats was voor Remie Wiratma en Wim Smits met een score van 58 punten en 53,7%. Jamila Idu  / Imro Nibte sloten de top vijf af  een score van 55 punten en 50,93%. De SBB start op woensdag 21 augustus a.s. te DSB met een nieuwe bridgecursus voor beginners bij voldoende aanmeldingen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden hiervoor bij het secretariaat en of het bestuur.
Het vorige weekend werd te Palulu Camping Resort achter Zanderij speciaal ter ere van de inmiddels vertrokken Jan Willem van der Heijden uit Suriname een mini Jungle Viertallen Bridgetoernooi afgewerkt tussen 6 deelnemende 4-tallenteams. De bedoeling was in een heerlijke relaxte sfeer op gepaste wijze afscheid te nemen van Jan Willem & zijn familie en verder de bridgers en meegekomen vrienden en familieleden een leuke dag te bezorgen. Team Harripersad wist te winnen met 61 VP gevolgd door Team van der Heijden met 56 VP. Op de derde plaats eindigde Team Vasilda met 50 VP. Deze geslaagde activiteit dient als voorschot op de te houden SBB Vakantiedrive op zondag 15 september in het district Commewijne.

error: Kopiëren mag niet!