Topmanagement van The Coca-Cola Company bij Fernandes Bottling

Afgelopen woensdag 6 augustus en donderdag 7 augustus werd Fernandes Bottling Company vereerd met een bezoek van enkele topmanagers van The Coca-Cola Company (TCCC). De delegatie van ongeveer tien personen bestond onder andere uit directielid Steve Callihane, die als vicepresident America’s verantwoordelijk is voor geheel Noord-, Zuid- en Latijns Amerika en Brian Smith, de vicepresident van Zuid- en Latijns Amerika. Fernandes Bottling Company viert in 2014 haar 75-jarig bestaan en mede vanwege het duurzame strategische partnerschap met TCCC heeft het bedrijf vandaag de dag de status van Suriname’s bekendste softdrinkproducent. Het was voor zowel de delegatie van TCCC als het management van Fernandes een bijzonder groot plezier elkaar in Paramaribo te mogen ontmoeten.
In gezelschap van Jules Fernandes, (interim) CEO van de Fernandes Group, Maureen Fernandes, lid van de raad van commissarissen en Bryan Renten, directeur van Fernandes Bottling Company NV bracht de groep woensdagochtend 7 augustus een bezoek aan diverse winkels in de stad die de producten van Fernandes en Coca-Cola verkopen, waarna zij werden rondgeleid in de fabriek. Tijdens een presentatie van de bedrijfsresultaten van Fernandes Bottling door Bryan Renten werd onder meer van gedachten gewisseld over de strategische samenwerking in de toekomst en de uitdagingen waar Fernandes Bottling mee te maken heeft, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen, strategisch management en organisatieontwikkeling.
Alfredo Rivera, president van de Latin Center Business Unit waar Fernandes Bottling Company NV onder valt, prees de voorbeeldige rol die Fernandes Bottling in de Caribische regio speelt als het gaat om leiderschap in de markt van softdrinks en bevestigde dat Suriname één van de meest vooraanstaande en best presterende bottlers in de regio is. Cahillane sprak afsluitend zijn dank uit voor de ontvangst in Suriname. Beide bedrijven zijn tijdens dit bezoek overeengekomen optimistisch te zijn over de groei en ontwikkelingen die Fernandes Bottling Company NV de komende jaren kan realiseren.

error: Kopiëren mag niet!