Bromfietsdief neergeschoten

De 31-jarige Winston A. is aan de Laterietweg te Paranam neergeschoten door een politieambtenaar. Dit gebeurde nadat hij zich verzette tegen zijn aanhouding en daarbij in een worsteling geraakte met de politieambtenaar. W.A. is in een been geraakt. Eergistermiddag deed een vrouw aangifte van diefstal van haar Yahama bromfiets. Gistermiddag zag de politieambtenaar, die de aangifte had opgenomen, de bromfiets in het bezit van W.A. aan de Laterietweg. Hij herkende de bromfiets aan de kleur en het opgegeven kentekennummer, alhoewel de bromfiets gedeeltelijk in een andere kleur gespoten was. De agent hield W.A. staande en hield hem voor dat hij het vermoeden had dat de bromfiets gestolen was. Voorts dat hij de bescheiden van de bromfiets wilde zien. Als reactie daarop viel W.A. de politieambtenaar aan. W.A. en de ambtenaar geraakten in een worsteling. Het gelukte de ambtenaar zijn wapen te trekken en W.A. in zijn been te schieten. W.A. is in verzekering gesteld en wordt onder andere verdacht van diefstal en weerspannigheid.

error: Kopiëren mag niet!