Stellende collega achter slot en grendel

De 35-jarige J.S. die tenminste vier keren zonder de benodigde toestemming in de tassen van zijn collega’s is geweest en daaruit spullen zou hebben gestolen, is momenteel ingesloten. Ressortcommandant Primkoemar Isrie bevestigt dit geval. Hij deelt mee dat de verdachte door de mand is gevallen toen hij bij de kantine een biljet van SRD 100 had aangeboden. De dame die SRD 100 kwijt was, kreeg meteen argwaan. Vanaf dat moment ontstond bij haar het vermoeden dat deze man haar geld had weggenomen. Na haar klacht stelde de politie van Lelydorp een onderzoek in en het bleek dat J.S. daadwerkelijk geld van zijn collega’s pakte. Uiteindelijk bleek dat hij op vier verschillende momenten geld uit de tassen van de anderen had weggehaald. Hij is voor zijn vermoedelijke wandaad voorlopig in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan    
 

error: Kopiëren mag niet!