Voortvluchtige drugscrimineel Sunil Seebaran aangehouden

AangehoudenDe voortvluchtige verdachte Sunil Seebaran is gisteren aangehouden door het Arrestatie Team van de politie. Seebaran wordt verdacht deelneming aan een criminele organisatie en overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Hij moet in georganiseerd verband cocaine vanuit Guyana naar Suriname hebben gesmokkeld en verhandeld . Een deel van deze drug moet weer uit Suriname zijn gesmokkeld naar het buitenland. Inverband mete deze zaak zijn eerder al een aantal verdachten aangehouden van wie een deel reeds veroordeeld is door de Surinaamse rechter. Intussen is Seebaran in verzekering gesteld. Hij geeft aan dat hij van Guyanese komaf is en een andere naam heeft. Deze bewering wordt ook meegenomen in het politie onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!