Scheidsrechter Deborah Zebeda naar Jamaica

De Surinaamse Fifa-scheidsrechter Deborah Zebeda reist binnenkort af naar Jamaica voor het leiden van wedstrijden in poule 4 van het U-20 WK kwalificatietoernooi. In deze poule zitten naast Jamaica ook Bermuda, Cuba en Curaçao. De top 2 landen zullen overgaan naar de volgende ronde. In deze ronde zit ook de U-20 selectie van Suriname, die zich afgelopen weekend plaatste voor de finaleronde van de CFU-zone.
Voor de volgende ronde hebben zich al geplaatst Trinidad & Tobago, Dominicaanse Republiek, Anguilla, St. Kitts & Nevis, Suriname en Grenada. Nog twee teams uit poule 4 moeten bijkomen. De wedstrijden in deze groep beginnen op 23 juli 2013. In de tweede ronde zullen de 8 landen verdeeld worden in 2 poules van 4. De nummers 1 en 2 uit elk poule plaatsen zich voor de Concacaf-ronde. De poule -indeling en de data van de wedstrijden zijn nog niet bekend. De wedstrijden moeten wel uiterlijk 24 oktober 2013 zijn gespeeld.
De Concacaf-eindronde vindt plaats van 9 tot en met 19 januari 2014 in de Cayman Islands. Hieraan nemen 10 landen deel. Cayman Islands, USA en Mexico zijn automatisch geplaatst. Verder komen de 4 landen van de CFU en nog 3 landen van Midden-Amerika bij. Deze  landen zullen strijd leveren voor 3 U-20 WK plaatsen in Canada in juli 2014.

error: Kopiëren mag niet!