Fietsenreparatie

FrontfotoOpnieuw hebben tien jongeren van de SO Monkouschool uit Nickerie hun deelcertificaat van de cursus ‘Fietsenreparatie’ in ontvangst mogen nemen. De WINgroep heeft in samenwerking met het bedrijf ‘Fietsen in Suriname’ twee jaar geleden een sociale werkplaats ‘Fietsenverhuur en Reparatie’ op het terrein van de WINgroep opgezet. Hier kunnen stagiaires en anderen uit het buitenland een fiets huren. Ook toeristen, als zij Nickerie aandoen, huren zo een fiets om door de prachtige polders te fietsen. Afgelopen week was het weer tijd voor het examen en de begeleider Derrick Harry had er alle vertrouwen in dat ze alle tien zouden slagen. Na het examen, waarin de tien jongeren moesten laten zien dat zij ketting, verlichting en dynamo konden monteren en stuur en zadel konden afstellen, mochten zij met hun certificaat op de foto.

error: Kopiëren mag niet!