Bestuur Worstelfederatie aangevuld

Het bestuur van de Surinaamse Worstelfederatie (SWF) is aangevuld met een lid. Hans Sharman, die al een tijdje meeliep, is op een algemene ledenvergadering toegelaten. Bij de volgende alv moet het lidmaatschap van Sharman bekrachtigd worden. Verder zijn ook twee bestuursleden afgetreden, te weten secretaris Vishnu Kalloe en Faried Ilahibaks. Als nieuwe secretaris is doorgeschoven Firdaus Ishaak. Sharman zal in het bestuur de functie van penningmeester vervullen. Deze werd eerder bemand door Rieshi Ramkhelawan, die nu algemeen commissaris is. De post van 2de secretaris is nog vacant. De alv werd gevraagd deze positie in te vullen of het bestuur mandaat te geven naar eigen inzichten iemand te rekruteren.
Het bestuur van de SWF telt momenteel 8 leden, te weten Ravin Changoer (voorzitter), Samuel Mehairjan (ondervoorzitter), Firdaus Ishaak (secretaris), Hans Sharman (penningmeester), Dara Ramcharan (comm. Toernooien), Michel Nathoe (comm. Technische Zaken), Jagat Dharmsingh (comm. Logistiek) en Rieshi Ramkhelawan (comm. Algemeen).

error: Kopiëren mag niet!