Man verwondt ex-concubine en vlucht naar Guyana

In het district Nickerie zijn in het afgelopen weekend vijf gevallen van huiselijk geweld genoteerd. Volgens de gewestelijk politiecommandant, hoofdinspecteur Stanley Benschop, was het ergste geval aan de Rode Lotusstraat. Daar sloop Michael Blair de woning van zijn ex-concubine binnen en bracht haar twee steekverwondingen toe met een scherp voorwerp. De vrouw raakte gewond aan haar rechterhand en linkerbovenarm. Volgens Benschop had de dame de man te kennen gegeven geen relatie met hem te willen. ‘Na zijn laffe daad is hij richting Guyana uitgeweken. We hebben onze Guyanese collega’s al in stelling gebracht om hem op te sporen’, zegt de gpk. Zodra hij is opgespoord, wordt hij overgebracht naar Suriname voor verdere rechtsvervolging.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!