Tabakswet sterk in trek bij studenten

Tabakswet sterk in trek bij studentenSteeds meer studenten kiezen als onderwerp voor hun presentatie de Tabakswet. Zij gaan zelf op pad naar verschillende instanties voor het inwinnen van informatie. Deze informatie wordt in de vorm van een  PowerPoint-presentatie voorgedragen. Gisteren hielden vier studenten van het Imeao 4 hun presentatie over de juridische aspecten van de Tabakswet. Docent Ramjiawan zei in gesprek met DBS dat er naast het juridisch belichten van dit nieuwe wetsproduct mede gelet is op de creativiteit, verbale en non verbale handelingen, oogcontact, vlotheid, articulatie, grammatica, spelling en het communiceren in goed gevormde zinnen. De studenten begonnen hun presentatie met een stelling teneinde een discussie uit te lokken. Ramjiawan zegt tevreden te zijn met de presentatie, want ook hij heeft daaruit geleerd. Dit onderwerp mag niet meer worden gepresenteerd door andere studenten. Aan hen is voorgehouden om uit te kijken naar andere nieuwe wetsproducten.  Op deze wijze wordt voorkomen dat studenten steeds hetzelfde onderwerp presenteren.

error: Kopiëren mag niet!