Commissariaat Zuid-West start opruimingsactie

Het commissariaat Paramaribo Zuid-West start 1 augustus aanstaande met een grote opruimingsactie. Onder andere zullen grof vuil en zwerfvuil worden opgehaald in de verschillende ressorten van zuid west, zegt districtscommissaris Mike Nerkust. Er is een evaluatie geweest van de schoonmaakacties in de verschillende wijken van Paramaribo Zuid-West. Nerkust zegt dat dit als resultaat heeft dat bij de komende opruimingsactiviteit voor elke wijk een andere aanpak zal worden geïntroduceerd. Het gaat niet alleen om het schoonmaken, maar ook het schoonhouden van het district, zegt Nerkust. De nadruk zal worden gelegd op controle en preventie, zodat de wijken ook schoon blijven, zegt de burgervader. De opruimingsactie zal gecoördineerd worden uitgevoerd door de bestuursdienst, de politie, Openbaar Groen en de dienst Ophaal en Vuilverwerking. De opruimingscampagne is onderdeel van de landelijke milieu-bewustwordingsactie van de overheid betreffende het schoonhouden van de directe omgeving.

error: Kopiëren mag niet!