Miss Teen Model Suriname op 31 augustus

Miss Teen Model Suriname op 31 augustusAngel Public Relations and Administration’s (Apra) Miss Teen Suriname, die voortaan Miss Teen Model Suriname zal heten, wordt op 31 augustus 2013 gehouden. De tienerverkiezing wordt voor de derde keer gehouden. Apra stelt tieners in de leeftijdscategorie 12-18 jaar in de gelegenheid te participeren aan de schoonheidsverkiezing gebaseerd op het modelleren en talent. Daarnaast spelen communicatievaardigheden, podiumtechnieken, looptechnieken, karakter en beauty een belangrijke rol in het hele gebeuren. Elf jongedames gaan dit jaar de strijd aan voor de titel van Miss Teen Model Suriname 2013. De contestanten zijn Anjenie Chin Kon Loi, Priscilla Ernst, Romona Gallimon, Fyrazia Bhageloe, Chiara Bhola, Guryeva Mehciz, Estherlita Djosetro, Deldrey Belfor, Angelica Draaibas, Shivana Plet en Cheralda Adrians. Op weg naar de grote finale op 31 augustus 2013 zullen deze 11 jongedames participeren aan subcompetities zoals The Fashion Edition, de Talentencompetitie en een fotoshoot. Bij elk segment wordt er een top 5 bepaald. De kandidaat met het hoogst aantal punten komt in aanmerking voor een award. Er zullen 5 awards worden uitgegeven: Best Teen Model, Best Talent, Miss Teen Photogenic, Miss Teen People Favourite en Miss Sympathica. Op 1 juli 2013 is reeds de Fashion Edition gehouden waarbij de jongedames opkwamen in trendy kledij. Voor de 11 missen was het ook de eerste kennismaking met het grotere publiek. Het was een succesvolle avond. Op de finale zullen er dit jaar drie rondes van competitie zijn n.l. de openingsact, swimsuit competitie en de galaronde.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!